Toril Gyldenskau

Forfatter og lesehest

Er jeg en forfatter?

Jeg er vel det, selv om jeg ikke har gitt ut noe… enda. Jeg skriver. Mye. Så, da er jeg vel en forfatter da. =)

Jeg har faktisk to bokprosjekter på gang. Begge er fantasy i kategorien «ung voksen». Da jeg startet på den første boka ble jeg hele tiden forstyrret av at en av sidekaraterene satt og prikket meg på skulderen (du vet sånn hard og irriterende prikking når noen er veldig utålmodig). Hun var veldig tydelig på at jeg måtte skrive hennes historie først. Så da la jeg originalprosjektet på is og begynte på Erikas fortelling i stedet.

Det går ikke så fort framover. Jeg har begrenset med tid til å skrive, og for hver gang jeg har skrevet 50 sider beholder jeg kanskje 5 av dem etter gjennomlesning noen dager senere, men Erika sitter stadig der, og prikker når det går for lang tid mellom hver økt.